PinkAnyu

Kell ez nekünk?

A személyes válaszom egyértelmű: NEM!

Lehet mondani furcsa világot élünk, egyenlőség van a két nem között, a nők elférfiasodtak, a férfiak pedig elnőiesedtek. El lehet mondani, hogy pszichológiailag ennek mi az oka.. lehet hozni szakterületek amik ezzel foglalkoznak. Sőt, el lehet küldeni engem a francba is, hogy mit dumálok, ez művészet.

Én csak egy anya vagyok. Tudod, az a személy a legjobb esetben a legjobbat szeretné a gyerekének, és a legtöbbet szeretné belőle kihozni mire felnő.
Meg tudjon állni a lábán, legyen segítőkész, de azért ne verjék át.. és sorolhatnám a vágyaim a terveim, az elképzeléseim.

Ez a bejegyzés nem is erről szól mos, inkább a fentieket csak azért vázoltam fel, hogy miért íródott meg.

Vannak ezek a csodálatos divathetek. Most futottam bele a londoni divathétbe, épp egy bulvárlapban (oké, tudom, de kb mindenki megnézi ezeket) Szóval, megláttam ezeket a csodás fotókat.. és nem bírom ki szó nélkül.

Nem szeretném, ha erről szólna a divat. Igaz, nem vagyok divatdiktátor, de azért ez nekem is sok. Nekem a harmincas évei közepén járó anyukának, enyhén slampos macinaciban, és bevallom, a gyerek is nemrég húzott hasonló szerelést. Én köszönöm, nem kérek ebből.. a divatházak nem veszik észre, hogy rajtuk röhög a fél világ, és egyre vacakabb hordhatatlanabb cuccokat próbálnak letolni a torkunkon? 
Persze, az én véleményemre sem sokat adnak a divatdiktátorok.. itt Budapest szívében, amit olyan sokan Bukarestnek vélnek, és azt sem tudják hol az a Magyarország..

Ám én akkor is kimondom: gyerekek ez egy kalap szar! 
Nekem a divat azt jelenti: stílusirányzat, a legújabb trendek, és vonalak. (valaha tanultam erről). A szépérzék találkozik, az újdonsággal. Ez már csak villantás, meztelenség, polgárpukkasztás. Mi értelme?
Meg kell hagyni a régi nagy divatházak is lealacsonyodtak mára..
…oké haladni kell a korral, de akkor is ez mi a kénköves lószar??

Kezdeném a viselhetőbbnek látszó darabokkal:

london_pinkanyu_2london_pinkanyu_4london_pinkanyu_3
< >Lehet maradi vagyok, de valahogyan nem szeretném ilyen szerelésben látni a férjem, a fiam

london_pinkanyu_1london_pinkanyu_8london_pinkanyu_7
< >

 

Ha apa ebbe a szerkóba jönne haza, bepisilnék a röhögéstől, és nem, nem segít a kockahas a csodás fuszeklival, vagy a pipaszár láb a szintén szexuális vágyakat gerjesztő zoknival..

london_pinkanyu_6london_pinkanyu_5
< >

 

És a hab a torta tetején, a sok rongyrázótól, avagy hozzáértőtől (velem ellentétben) a “fesönvek” kifejezés stílusos használata és a fenti förtelmek bemutatására. OKé, nem kötelező felvenni.. de akkor ki a francnak rendezik ezeket a heteket, kinek készítik ezeket a “ruhákat”, ki kíváncsi erre?

Egy kérdésem van még így a végére, Kell ez nekünk? Mivé válnak a férfiak a média nyomására?
..ha így folytatjuk női szerep ide, férfi szerep oda, ki fogunk halni.. 

 

Oszd meg velem véleményed. Nagyon érdekelne, hogy csak én látom rosszul, vagy tényleg elfajzott világunkban elfajzott divatot erőltetnek ránk?

 

Puszi: PinkAnyu

 

 

Gyere és kövesd blogom friss, naprakész Facebook oldalát. Csatlakozz te is a PinkAnyu közösséghez, ha egy pici pinket is érzel magadban: facebook.com/pinkanyucafeblog.

Kikapcsolódnál? Kapcsolódj ki, kvízeket fejtörőket itt találsz: TESZTEK

 

Kép forrása: Blikk

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Köszönöm az olvasást.
    Egyetértek, azért a látvány ellenére, igyekeztem humorosan megközelíteni a “divat” kreálmányokat..
    További szép napot kívánok, PinkAnyu

  2. haviegyfozes says:

    Köszönöm a kellemes perceket, a képeken jókat nevettem.
    De komolyra fordítva a szót, nem szeretném sem a férjem, sem a kisfiam ilyen szerelésben látni.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!