PinkAnyu

Válassz egy táncosnőt – tudd meg milyen lélek lakozik benned

Mindig is érdekelt milyennek látnak mások?
Tudni akarod, hogy milyen vagy igazán? 

Persze, az ember ismeri önmagát, de nem árt egy kis megerősítés…

A tánccal sok mindent ki lehet fejezni: Kinek milyen tánc tetszik árulkodhat a személyiségéről, és a temperamentumáról is. Sokszor akár a vágyainkat is tükrözi egy- egy tánc.

A tánc az önkifejezés egyik eszköze, történeteteket lehet elmesélni vele, csodálatos művészeti ág.

Nézd meg alaposan a képeket.  12 táncoló nőt láthatsz egy-egy sorszámmal.
Alaposan nézd meg őket, és válassz egy táncosnőt.

 

 

És akkor következzenek az elemzések:

 

1. Nőiesség szobra.
Mintha rólad mintázták volna a NŐT. Igen ennek előnye, hogy te vagy a tökéletes NŐ, ám a hátránya, sokszor oly kemény kőből is van a szíved. Hallgass néha a vágyak szavára, nem kell mindig olyan keménynek lenni!

2. Az álarcot viselő.
Sosem mutatod az igazi arcod, pedig több embert ismerhetnél meg, valódi arcod által. Különleges vagy, ne félj vállalni. Hidd el, senkit sem riasztasz el, az igazi éneddel. Ne rejtőzködj folyamatosan!

3. Az extravagáns.
Te aztán szereted meghökkenteni a körülötted élőket. Nem követed a divatot, te mindig magad állítod össze a ruhatárad. Kockás a csíkossal, mindegy, csak te jól érezd magad a viselése közben. Sokan csodálnak bátorságodért!

4. A mindig lüktető.
Tele vagy életenergiával, sosem állsz meg. Impulzívan lüktetsz, és izzítasz mindent, mindenkit. Életszereteted, pezsgő lényed, a környezetedre is ráragasztod.
Épp ezért, te vagy minden társaság középpontja. Néha lassíts egy kicsit!

5. A kiismerhetetlen.
Nehéz rajtad kiigazodni, rejtélyes vagy és sokszor szeszélyes. A külvilág néha nem tudja, hogy mi lesz a reakciód.
Rejtélyességed egyben vonzó, egyben elijeszt olyanokat akik szeretik látni a másik ember gondolatait.

6. A makacs.
Dacosan ellenállsz mindennek, ami neked nem tetszik, makacsságból néha annak is ami az ínyedre van. Sokszor emiatt azt mondják rólad, (s néha ezért összesúgnak mögötted) hogy fent hordod az orrod. Pedig ez nem igaz. Makacsságoddal leginkább érző szíved leplezed!

7. A zárkózott.
Kevés embert engedsz magadhoz közel. Keveseknek adatik meg holtig (sőt utána is) tartó barátságod, szereteted áldása. Ez szűrőnek tökéletes.
Ám ne feledd, akiket te nem engedsz közel, azokat te sem ismerheted meg, így sok értékes ember kimarad az életedből!

8. A titokzatos.
Sosem tudni mit akarsz, mire is gondolsz pontosan, mégis mindenki téged akar megfejteni. A férfiak versengenek a kegyeidért, a nők kissé irigyek rád.
Pont emiatt több a férfi barátod, de jól vigyázz, a titokzatosság vonzó, és nem mind barát szeretne lenni!

9. A végzet asszonya.
Te aztán tudod mitől döglik a légy, és a pasi. Dögös és szexi vagy. Megbabonázod, elcsavarod a férfiak fejét, ha akarod, ha nem.
Férfi legyen a talpán, aki ellen tud neked állni. Sokszor élsz is a hatalmaddal, de figyelj jól, szíveket szándékosan széttörnöd még neked sem szabad.

10. Az anya.
Mindenkit istápolnál, segítenél mindenkin. Egy igazi nyugalmi zóna vagy. A család, és a gyermek a központi kérdés az életedben, sokszor emiatt háttérbe szorítod önmagad. Igaz, hogy te vagy a családod szíve, de legyen némi én-időd!

11. A szabad.
Aki megismer téged mind zabolázatlan vadlóhoz hasonlít. Elsőre mindenkiit lenyűgözöl, ám ha a sodrásodra nem vigyázol, magaddal rántasz bárkit.
A szabadságod, ragyogásként vonzza az embereket, de amikor bevadulsz, letéped láncaid. Néha lassíts, és köss kompromisszumokat!

12. A divat őrült.
Követed az éppen aktuális trendeket, aki divatos szeretne lenni, mind hozzád fordul tanácsért. A stílusérzéked kiváló, ám sajnos, ha nem is áll jól, de az a trendi, te mégis viseled.
Figyelj jobban arra, hogy ki vagy te, és ne csak kövesd, hanem diktáld is a divatot!

 

Kérdezd meg barátaidat, vajon tényleg ilyennek látnak-e téged. Oszd meg velük is ezt a tesztet .

 

Puszi: PinkAnyu

 

Ha szeretnéd édesanyák történetét olvasni, hogy ők miként birkóznak meg az anyasággal, miként élik meg a csodás pillanatokat, akkor kattints IDE

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg másokkal is.

 

Stresszes vagy? Kapcsolódj ki! Kvízeket, fejtörőket itt találsz: TESZTEK

 

Gyere és kövesd blogom friss, naprakész Facebook oldalát. Csatlakozz te is a PinkAnyu közösséghez, ha egy pici pinket is érzel magadban: facebook.com/pinkanyucafeblog.

 

Képek forrása: pixabay.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!