PinkAnyu

Öt évig csak sírtam és gyászoltam – Éva levele

      A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom egyik történetéhez érkezett olvasói levelet közlöm le. Köszönöm “Évának”, hogy megtisztelt bizalmával.     “Éva” levele:   …   Az én drága kisfiam történetét szeretném elmesélni. Klau adott erőt és a férje nekem, ugyanis öt éve nem tudok lépni, nem tudok gondolkozni.Sok csecsemőhalálról olvastam, de valahogy ez a mély… Tovább »

Születés és elengedés – Levi és Bibi története

  A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom mai történetének szereplői egy rendkívüli család. Klau 32 éves, két gyermeket hozott a világra. Levi 2013. március 04-én született. Ma már ő vigyáz a szüleire, csodálatos kishúgot küldött nekik ajándékba azért a szertetért, odaadásért, minden pillanatért, amit kapott édesapjától és édesanyjától. A pici Bibi baba angyali testvére üdvözleteként 2016. február… Tovább »

Gyermekemben ott dobog a szívem egy darabkája – Reni

  A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom mai története Reniről szól. Reni 30 éves, kislánya Luca Zoja egy tünemény. Mindig is anyuka szeretett volna lenni. Vágyott a családra, a gyermekre. Egész más értelmet nyert az élete, mióta édesanya lett.Lucus tervezett baba volt, de kicsit későbbre volt tervezve… védekezés mellett fogant meg.... Tovább »

Gyermekeim csillogó szeménél szebb nem kell – Eni

      A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom mai története Eniről szól.Eni 18 évesen szülte első gyermekét, hihetetlen bátorsággal a rossz házasságából kilépett. 2014. áprilisában ismertre meg második férjét, három baba elvesztése után érkezett a kislánya a családba. Teljes, boldog családként élnek.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!