PinkAnyu

Én a pénzt hozom, te meg neveld a kölköt

  Sok nő él társas magányban. A férfi olvasóim tisztelettel megkérem, tegyék félre a felháborodásukat, és figyelmesen olvassák ezeket a sorokat..Nem, nem a “nyavalygás” lesz, és nem is a vádaskodás. Ha pedig az első gondolat a “Minek akart gyereket a némber, ha túl sok neki?” – kérem olvassa el figyelmesen az alábbi sorokat. ... Tovább »

Az önzetlen, tiszta szeretet, ami örökké tart – Böbi

    A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom mai boldog történet hőse Böbi.Böbi 28 éves, és a mindennapok összehangolás a három gyerekével egy bűvész szaktudását igénylik. Abigél 9 éves okos lány, Bence három éves kis legény, és az iciripiciri Zsombor mindössze két és fél hónapos.Böbi sokszor küzd sokat dolgozó férje mellett az egyedülléttel, de az anyaság minden… Tovább »

Életem végéig van egy másik felem – Maya

  A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom Mayához is elért.Maya mindig is fiatal anyuka szeretett volna lenni. Ma egy nyolc hónapos kisfiú, Krisztián anyukája.Sajnos sok időt tölt egyedül, így emiatt depressziós lett, majd pánikrohamot is kapott.Mégis a legboldogabb anyuka, aki hisz önmagában.... Tovább »

Hihetetlenül boldog anyuka – Brigus nem adta fel

    A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom mai sikersztorija Brigus.Brigus hihetetlen boldog édesanyja a hat hónapos Kira babának.Nem volt ám mindig ilyen boldog, inzulinrezisztanciát és pajzsmirigy alulműködést is diagnosztizáltak nála. Két vetélés tette még kilátástalanabbá az anyává válását.. akkor jött a baba, amikor már nem számított rá.... Tovább »

Két vetélés után végtelenül boldog anyuka – Erika

    A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom sikertörténete, Erika.Erika 22 éves éves, és a hat hónapos gyönyörű Rebeka boldog anyukája. PCOS-a volt évekig, kétszer vetélt el, a kislánya előtt. Évekig csak ábrándozott arról, hogy milyen lehet anyukának lenni. Az orvosok, és ők is már lemondtak a babáról, de egyszer csak megtörtént a csoda velük.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!