PinkAnyu

Én a pénzt hozom, te meg neveld a kölköt

  Sok nő él társas magányban. A férfi olvasóim tisztelettel megkérem, tegyék félre a felháborodásukat, és figyelmesen olvassák ezeket a sorokat..Nem, nem a “nyavalygás” lesz, és nem is a vádaskodás. Ha pedig az első gondolat a “Minek akart gyereket a némber, ha túl sok neki?” – kérem olvassa el figyelmesen az alábbi sorokat. ... Tovább »

Mosolytalan gyermekarcok

  A világon a legszebb a gyermeki mosoly. Minden csengőként felcsendülő gyermeki kacajból egy tündér születik e világra. Ám a legszomorúbb, szívet tépő érzést nekem az okozza, ha a gyermekek arcáról eltűnik a mosoly, a nevetés, a csilingelő kacaj..... Tovább »

Varázslatos csillag papírzacskóból

Imádom a DIY blogokat, én inkább úgy nevezem: oldd meg, csináld, magad, ügyeskedj, kreatív blogok. Valahogy nem áll a számra ez az idegen kifejezés (sokszor eszembe sem jut..). Rengeteg inspirációt kapok az ilyen bejegyzésekből. Tavaly láttam a Napfény Illata blogban ezt a csillagot.... Tovább »

A nulláról kezdtem újra az életem, de boldog akarok lenni

  A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom mai története Líviáról szól. Lívia 2014-ben egy bántalmazó házasságból menekült el, mindent hátrahagyva.. a szomorúság után rátalált a boldogság, párjával nyolc hónapos gyönyörű kislányukat nevelik szereteteben, békességben. Líviával a boldogsághoz vezető útról, az azt megelőző pokolról beszélgetem, fogadjátok szeretettel:... Tovább »

Öt évig csak sírtam és gyászoltam – Éva levele

      A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom egyik történetéhez érkezett olvasói levelet közlöm le. Köszönöm “Évának”, hogy megtisztelt bizalmával.     “Éva” levele:   …   Az én drága kisfiam történetét szeretném elmesélni. Klau adott erőt és a férje nekem, ugyanis öt éve nem tudok lépni, nem tudok gondolkozni.Sok csecsemőhalálról olvastam, de valahogy ez a mély… Tovább »

Gyermekemben ott dobog a szívem egy darabkája – Reni

  A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom mai története Reniről szól. Reni 30 éves, kislánya Luca Zoja egy tünemény. Mindig is anyuka szeretett volna lenni. Vágyott a családra, a gyermekre. Egész más értelmet nyert az élete, mióta édesanya lett.Lucus tervezett baba volt, de kicsit későbbre volt tervezve… védekezés mellett fogant meg.... Tovább »

Jó dolog édesanyának lenni – Kata

  A Hétköznapi SzuperMamik riportsorozatom mai anyukája Kata.Kata  30 éves, kislánya Laura Sára lassacskán nyolc hónapos. A férjével majdnem nyolc éve alkotnak egy párt, de az esküvőre tavaly került sor, már Laurával a pocakban. Kata veszélyeztetett terhes volt, többször is volt vérzése, és az első trimeszter végén kórházba is került…... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!